photo _MG_6639_zpsgejrxtmr.png

Tallinnassa vieraillessa olen lähes poikkeuksetta käynyt ennen paluumatkaa syömässä suloisessa Sfäär -ravintolassa, eikä paikka ole omalla kohdallani tuottanut vielä kertaakaan pettymystä! Vaikka viime kerralla suunnitelmat oli hieman toiset päädyttiin kuitenkin lopulta jälleen Sfääriin syömään, eikä kyllä oikeastaan harmita, sillä saatiin taas ihan mielettömän hyvät annokset. Hinta-laatusuhde on kohdallaan ja white chicken lempinimellä kulkeva La Poule Blanche valkoviini kruunaa maittavan aterian.

Tällä kertaa napattiin vain alkupalat sillä oltiin ehditty jo napostella pieniä eväitä pitkin päivää ja laivassa odotti vielä meribuffét. Annokset ovat kuitenkin melko kookkaat ja riittävät melkeinpä suurempaankin nälkään. Otin jo toistamiseen annoksen jossa on punaista kvinoaa, punajuurta, vuohenjuustoa ja päärynää. Sen lisäksi että annos on suussa sulava on se myös ihan ehdottoman kaunis!

Sfäärissä riittää ruokien lisäksi myös muuta ihasteltavaa. Ravintolan yhteydessä on kaksi pientä liikettä, joista toisessa myydään esimerkiksi suosittuja Aesopin tuotteita. Ravintolan sisustus on muutenkin mielenkiintoinen näin suomalaisen silmin, sillä sisustuksessa on käytetty paljon suomalaista designia onnistuen saamaan sisustus näyttämään kuitenkin tuoreelta vaikka monet tuotteista ovatkin jo vanhoja tuttuja.

 photo _MG_6635_zpsrrimwu8j.png

// Last time in Estonia we visited Sfäär -restaurant as we now seem to do every time. We had different plans but ended up there again. Well, that's fine by me because Sfäär never disappoints! The space is lovely and fresh with some Finnish design classics and the food is absolutely to die for. My pick this time was red quinoa with goat cheese and pear. It doesn't only taste heavenly but also looks so beautiful! I wish we had more of this kind of places in Finland.


 photo _MG_6640_zpsh0kt58ir.png

 photo _MG_6634_zpsueux8jfx.png

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram