photo _MG_4976_zps34e8a8c9.png

Kirsikankukkaoksa on nuupahtanut aikaa sitten, mutten kyllä malta olla jakamatta näitä kuvia siitäkään huolimatta. Onhan kaikki muu kuitenkin ihan just noin. Kirsikankukkien tilalla on nyt ystävänpäivän herkullisen vaaleanpunaiset neilikat, mutta muu on ennallaan. Koko asetelma syntyi kuin ihan sattumalta, kun päivittäin käyttämäni keittiötarvikkeet olivat vaikeissa paikoissa. Kuvista puuttuu vielä ehkäpä se kaikista tärkein, öljykaadin. Kaadin oli pesussa silloin, kun nappasin kuvat.  Ostin sen itselleni muistoksi Barcelonasta siellä asuessani.

Myös simpukan näköiset suola- ja pippurisirotin ovat matkamuisto. Ne toin mukanani Australian reissulta. Niihin en kuitenkaan ole jostain syystä kasvattanut samanlaista tunnesidettä, kuin öljykaatimeen, vaikka vähän epäilenkin, että toisia samanlaisia saisi etsiä pitkän aikaa. Sirottimet ovat olleet jokseenkin vähällä käytöllä kaapin perukoilla. Toinen syy saattaa tietysti olla se, että täytin pippurisirottimen vahingossa vääränlaisella sirottimen tukkivalla pippurilla, krhm. Onneksi näiden kuvien myötä muistan nyt korjata tilanteen.

 photo _MG_4980_zpsb253da40.png

Pienen suloisen sormisuola kipon sain joululahjaksi ja se on suomalaisen keraamikon käsialaa. Puisen lusikan tarina onkin sitten hieman yllättävämpi verrattuna näihin muihin. Löysin sen nimittäin Kodin Terrasta useita vuosia sitten. Ihan uskomatonta mitä löytöjä sitä voi tehdä mitä erikoisimmista paikoista. Nämä upeat käyttöesineet tuovat arkeen vähän kauneutta.

Some of my favorite items from the kitchen. The salt and pepper shakers are a souvenir for myself from Australia. These gorgeous items bring some beauty to each day.


"God is in the details"
- Ludwig Mies van der Rohe

 photo _MG_4977_zpsc4e80177.png

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram